top of page

Ką reikėtų žinoti apie Google Analytics 4?


Google Analytics – neįkainojamas įrankis kiekvienam internetinės svetainės savininkui, kuris suteikia galimybę nemokamai analizuoti internetinės svetainės lankomumą ir stebėti lankytojų poelgius.


2023.07 mėn. visiems įprasta, standartinė Google Analytics 3 versija nustos veikti, o ją pakeis patobulinta – Google Analytics 4 versija. Ką gero gali pasiūlyti naujoji GA4 versija? Ir kodėl jau dabar reikėtų verslo analitiką perkelti į naują GA4 paskyrą?

Kokie GA4 privalumai?

  • Išsamesnė informacija apie vartotojo elgseną. GA4 yra patobulinta ir papildyta naujais parametrais, kurie leidžia susidaryti tikslesnį ir gerokai išsamesnį vaizdą apie potencialaus kliento elgseną svetainėje.

  • Platesnis ataskaitų teikimo spektras. GA4 pateikiama patobulinta ir papildyta analitinė informacija ir vizualizacijos, kurios suteikia galimybę įžvelgti naujus analitinius duomenis.

  • Pasikeitusi atmetimo rodiklių skaičiavimo tvarka (Bounce rate). GA4 visą dėmesį sutelkia į kokybinę analitiką, o ne kiekybinius skaičius. Akcentuojamas ne klientų apsilankymo srautas, o lankytojų poelgiai internetinėje svetainėje.

  • Draugiška visoms privatumo politikoms. GA4 įrankis prisitaiko tiek prie senų, tiek prie visiškai naujų privatumo politikų. Taip pat GA4 leidžia vartotojams patiems nustatyti duomenų saugojimo laikotarpį.

  • Google Analytics 4 taip pat integruojasi su kitomis Google platformomis, tokiomis kaip Google Ads ir Google BigQuery, suteikiant papildomų galimybių verslo augimui ir veiksmingumui. Tai padeda optimizuoti reklaminius kampanijas, pritaikyti turinį ir gerinti vartotojų patirtį.

Kodėl migravimas į GA4 turėtų prasidėti dabar?


Standartinė Google Analytics versija, kai ją pakeis GA4, nustos veikti ir negeneruos jokios analitinės informacijos.Visi vartotojai, kurie naudoja standartinę Google Analytics versiją turės pereiti prie naujo GA4 įrankio.


Dabar atlikus visus reikiamus veiksmus ir susikūrus GA4 paskyrą, neprarasite jokios svarbios informacijos ir galėsite atlikti metines analizes


Taigi, jeigu esate ištikimas Google Analytics naudotojas ir savo verslo sprendimus norite priimti vadovaujantis tiksliais ir patikimais analitiniais duomenimis, patikėkite migracijos procesus tikriems profesionalams ir pereikite į Google Analytics 4 užtikrintai ir sklandžiai!



 
32 peržiūros

Naujausi įrašai

Rodyti viską
bottom of page