top of page

Google My Business: būtinas įrankis kiekvienam verslui


"Google My Business" yra neįkainojama internetinė paslauga, teikiama nemokamai Google, kuri leidžia įmonėms ir organizacijoms valdyti savo internetinį pasirodymą. Tai yra platforma, skirta pristatyti verslo informaciją potencialiems klientams, kai jie ieško susijusių produktų ar paslaugų per Google paieškos sistemą arba žemėlapius.


Įmonės, kurios užsiregistruoja "Google My Business", gauna galimybę redaguoti ir valdyti savo įmonės informaciją, įskaitant pavadinimą, adresą, darbo valandas, telefono numerį, internetinį tinklalapį ir kt. Be to, tai leidžia pridėti nuotraukų ir apžvalgų, kurios padeda potencialiems klientams geriau suprasti įmonės veiklą ir paslaugas.


Svarbu pažymėti, kad "Google My Business" yra naudinga ir svarbi paslauga visoms įmonėms, ypač lokalaus verslo savininkams, kadangi tai padeda pagerinti matomumą vietiniu lygiu ir padidinti galimybes pritraukti naujus klientus per internetinę paiešką.

Kokios galimybės atsiveria susikūrus „Google my Business“?

  • „Google“ ir „Google Maps“ nurodyta tiksli fizinės parduotuvės lokacija;

  • Galimybė pateikti potencialiems klientams internetinės svetainės nuorodą;

  • Klientams nurodomas tikslus atstumas iki Jūsų verslo bei darbo laikas;

  • Galimybė nemokamai rinkti ir analizuoti duomenis apie savo auditoriją;

  • Mobilioje versijoje paieškos rezultatuose visada būsite virš konkurentų, kurie neturi GMB;

  • Galimybė nemokamai pristatyti savo verslo naujoves ar esminius pokyčius.

  • Klientai gali palikti įvertinimus ir atsiliepimus, kurie formuoja patikimos įmonės įvaizdį.


"Google My Business" yra būtinas įrankis kiekvienam verslui, norinčiam išnaudoti interneto galimybes ir pritraukti naujus klientus. Naudodamiesi GMB, verslininkai gali pasiekti didesnį matomumą internete, užmegzti ryšį su potencialiais klientais ir sustiprinti savo reputaciją. Tai yra patogi, lengvai naudojama ir efektyvi platforma, padedanti verslams pasiekti sėkmę internetinėje erdvėje.

Neturite „Google my Business“ paskyros? Vadinasi esate vienas iš tų – kurį galima aplenkti. Norite būti sumanesnis už konkurentus? Susikurkite paskyrą jau dabar arba patikėkite šį darbą mūsų komandai!



 
104 peržiūros

Naujausi įrašai

Rodyti viską
bottom of page